Prelucrarea datelor cu caracter personal

Thai Power SRL (thaipower.md) are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizati D-stra.

Cand un Utilizator (Cumparator) se inregistreaza in baza de date pentru primirea Newsletter-elor sau cand isi creeaza un cont pe thaipower.md, acesta va primi comunicari comerciale din partea thaipower.md doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres.

Datele colectate cu privire la Newsletter-e si alte alerte sunt confidentiale.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal consta in:

  • servicii de comunicatii electronice
  • informarea Utilizatorilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe thaipower.md
  • informarea Cumparatorilor despre starea comenzilor
  • de promovare a produselor si serviciilor
  • de publicitate
  • de statistica, de cercetare de piata

Prin completarea datelor Utilizatorului (Cumparatorului) in cazul inregistrarii pentru primirea Newsletter-elor, crearii unui cont si/sau efectuarii unei comenzi pe thaipower.md, acesta declara acceptul neconditionat ca datele personale sa fie incluse in baza de date thaipower.md.

Completarea acestor date de catre Utilizator (Cumparator) pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie utilizate si prelucrate de catre thaipower.md, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor nelimitandu-se la furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.

Prin citirea acestor conditii Utilizatorii (Cumparatorii) au luat la cunostinta ca le sunt garantate dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor acestora.

Utilizatorii (Cumparatorii) au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Acestea pot solicita oricare dintre drepturile enumerate in baza unei cereri scrise, semnate, datate si inaintate catre sediul thaipower.md. Stergerea datelor determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.

Thaipower.md nu promoveaza SPAM-ul. Orice Utilizator (Cumparator) care a furnizat explicit adresa sa de email pe thaipower.md poate opta pentru stergerea acesteia din baza de date.

Thaipower.md nu solicita Utilizatorilor (Cumparatorilor) sai informatii confidentiale, parole, date despre conturi bancare. In cazul divulgarii acestor date unor terti, Utilizatorul (Cumparatorul) poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale.

Share