Remediile Siang Pure si Peppermint Field sunt fabricate de catre compania BERTRAM ( Regatul Thailandei ) incepand cu anul 1958. In prezent fabrica este plasata pe o arie de 9 hectare avand  o investitie de peste 40 mln. dolari SUA in producere, detine un centru de cercetare stiintific cu un laborator microbiologic modern, care asigura respectarea standardelor GMP / PIC-S de catre fiecare produs al brandurilor Siang Pure si Peppermint Field.

Ingrediente Selecte

Numai cele mai bune ingrediente 100% naturale sunt selectate din sursele corespunzatoare Standardului GMP, la o temperatura si umiditate convenabile si avand parte atat de ploi, cat si de o calitate inalta a solului. Ele sunt extrase sub aplicarea unor standarde bine controlate, cu inspectii minutioase si deloc conciliante efectuate de catre experti.

Formula Exclusiva

Procesul incomparabil de producere nu poate fi imitat, datorita cunostintelor veritabile, precum si tehnicilor dobandite de la stramosii Chinei Antice, ce au trait acum 100 de ani si mai mult. Fiecare pas functioneaza in scopul de a furniza cele mai bune proprietati medicinale ale fiecaruit ingredient, astfel incat ele sa se completeze reciproc si sa amplifice efectele dorite ale tuturor ingredientelor active pentru o vindecare de inalta calitate pe care niciun alt remediu cu efect de calmant de pe piata nu o poate asigura.

Standarde Internationale

Pana in prezent, mai mult de 30.000 de miliarde de sticlute de Ulei SIANG PURE au fost distribuite la nivel global. De-a lungul secolului, arta legendara a formulei pe baza de plante de pe timpul Chinei Antice a promovat tehnologia standardului international GMP, facand astfel fiecare picatura pretioasa de Ulei SIANG PURE cunoscuta si considerata drept tratamentul perfect pentru senzatii de disconfort si alte simptome generatii de-a randul.

Share