Conditiile de plata si livrare a produselor Plasand comanda la produse pe site-ul www.ThaiPower.MD aveti la dispozitie 2 posibilitati de livrare:
  • ridicarea produselor din punctul de eliberare a comenzilor
  • livrarea la domiciliu (birou)
Costul de livrare a comenzilor in raza or. Chisinau este de 45 lei. Pentru comanda ce depaseste suma de 375 lei – livrarea gratuita. Livrarea se efectueaza pana la usa clientului. Pensionarii si persoanele cu dizabilitati beneficiaza de livrare la pret redus (20 lei). Pentru a avea parte de reducere sociala este necesar de a prezenta buletinul de identitate, certificatul privind gradul de dizabilitate sau carnetul de pensionar.   Modalitati de plata: In prezent sunt disponibile 2 modalitati de plata:
  1. Achitarea in numerar a comenzii la primirea acesteea (curierul va elibera bon fiscal). Atentie!!! Nu se primesc platile cu cardul bancar.
  2. Efectuarea transferului bancar (la momentul livrarii produselor mijloacele banesti trebuie sa fie in contul companie Thai Power SRL)
  Rechizitele companiei: Thai Power SRL str. Valea Trandafirilor 24, Of.76 Chisinau, MOLDOVA Cod fiscal: 1016600006619 Cod TVA: 0209358 Cod IBAN: MD79MO2224ASV98106907100 Banca: B.C. MOBIASBANCA-GROUPE SOCIETE GENERALE S.A. Codul bancii: MOBBMD22   Orarul de lucru a punctului de eliberare a comenzilor: Luni – vineri: 10.00 – 18.00 Adresa de ridicare a coletelor:   str. Valea Trandafirilor 18 Chisinau, MOLDOVA     Orarul de livrare la domiciliu (birou): Luni – vineri: 10.00 – 18.00 Sambata: 10.00 – 14.00   Comenzile pe site se primesc 24/24. Managerul va lua legatura cu D-stra in orele de lucru a companiei – Luni – vineri: 9.00 – 18.00   Certificare: Toate produsele oferite detin Aviz sanitar, eliberat de Centrul National de Sanatate Publica al Ministerului Sanatatii RM. Producatorul detine Certificatul GMP (Certificarea bunelor practici de productie) care asigura integritatea procesului de fabricatie a produselor, precum si conformitatea cu reglementarile privind siguranta acestora. Termenul de valabilitate este indicat pe ambalaj.   Receptia marfii: Examinati atent produsul la primire si verificati cantitatea produselor cu cea indicata in factura. In cazul achitarii in numerar in momentul primirii produselor, curierul va primi banii doar in valuta nationala (lei moldovenesti MDL), inmanand cecul/bonul fiscal.   Va atragem atentia – in conformitate cu Legislatia in vigoare a Republicii Moldova aceste produse nu pot fi returnate sau schimbate.
Share